Beauty Color Nails
De voordeligste nagelstudio in Enschede!

Algemene Voorwaarden | Nagelstudio

Voorwaarden!

Nagelstudio Beauty Color Nails werkt uitsluitend op afspraak. Maximaal 2 personen per afspraak wel in overleg met ons! Indien u verhinderd bent, geeft u dit dan minimaal 24 uur van te voren telefonisch door. Als u verzuimt uw afspraak tijdig te annuleren dan ben ik helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen. 

Vanaf welke leeftijd mag ik kunstnagels dragen?


Kunstnagels van acryl zijn geschikt voor meiden vanaf 16 jaar. Onder deze leeftijd zijn acryl kunstnagels niet aan te raden. De nagels zijn nog in de groei en door het zetten van acryl kunstnagels kan er bovendien een acryl allergie opgebouwd worden. Dit betekent dat je in de toekomst geen acrylnagels meer zou kunnen dragen. Ben je jonger dan 16 maar wil je toch mooie nagels? Dan is er de mogelijkheid van een korte verlening met Polygel, dit product is geschikt v.a. 12 jaar, wel onder begeleiding en toestemming van ouder(s).


Garantie: Jonge meiden onder de 16 jaar zijn nog speels en druk waardoor de kunstnagels blootgesteld kunnen worden aan stoten en kneuzingen en daarom kunnen wij hierop geen garantie geven!


  • *Leeftijden: Voor Acrylnagels en Gelnagels v.a.16 jaar!
  • *Voor Polygel kan en mag het v.a. 12 jaar, "zonder garantie"
  • *Alleen onder begeleiding en toestemming van ouder(s)!
  • *Gelpolish of manicurebehandeling v.a. 14 jaar onder begeleiding en toestemming van ouder(s)!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map